Family Sitting Room re-design, Ashby de la Zouch 2018

We were approached by this client to help them update their 'bland' sitting room.  Our brief was to create an increased amount of seating, suggest a new colour scheme, carry out the installation of new flooring, and the making of made to measure curtains , Roman blinds & pelmet.  It needed to feel more "grown-up and substantial" when finished compared to what they were used to and be really practical to cope with their growing 2 young daughters and pets.

They were nervous about such big changes and were concerned about making regrettable and costly mistakes.  Visualising the room, its colour scheme and room layout were really important to them as well as finding reliable installers to complete the work.

The spacial plans enabled them to see the room in 3D before making expensive furniture purchases, keeping them focused on the colour scheme and knowing it would all fit perfectly upon delivery.